Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen kariyer etkinliği, Öğr. Gör. Samet DİNÇER moderatörlüğünde Durağan Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Muhammed Mustafa SULAK, İlk ve Acil Yardım Teknikeri Seher KARACA ve İlk ve Acil Yardım Teknikeri Emre ÖZALP tarafından gerçekleştirildi.
Uzm. Dr. Muhammed Mustafa SULAK, İlk ve Acil Yardım Teknikeri Seher KARACA ve İlk ve Acil Yardım Teknikeri Emre ÖZALP tarafından İlk ve Acil Yardım Teknikerlerinin görev ve sorumlulukları, iş akışları, çalışma ortamları, amirleri, mesleğin olumlu/olumsuz yönleri, çalışma saatleri, izin kullanımları, özlük haklar vb. konularda İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimize bilgiler verildi.
Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal BALKİ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Gözde BUYURAN ve Öğr. Gör. Zehra BAŞHAN tarafından Uzm. Dr. Muhammed Mustafa SULAK, İlk ve Acil Yardım Teknikeri Seher KARACA ve İlk ve Acil Yardım Teknikeri Emre ÖZALP’a hediyeleri takdim edildi.