Meslek Yüksekokulumuz toplumsal katkı çalışmaları kapsamında Durağan Toplum Sağlığı Merkezi ile birlikte Durağan Kaymakamlığımıza ‘4 Mart Dünya Obezite Günü’ için stant açmış olup; öğrencilerimiz tarafından yöre halkının boy-kilo ve kan şekeri ölçümleri yapılarak yöre halkına obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz ve Durağan Toplum Sağlığı Merkezi koordinesinde gerçekleşen programa; Durağan Kaymakamımız Sayın Celal GÜNGÖR, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI, Durağan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Sayın Dr. Seyfettin ÇETİN, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Zehra BAŞHAN, Sayın Hemşire Hüsnü YİGİN ve Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencileri katılım sağladı.