• Post category:Etkinlikler

Meslek Yüksekokulumuz tarafından toplumsal katkı çalışmaları kapsamında Durağan Müftülüğü ‘4-6 Yaş Kur’an Kursu’ öğrencilerine seminer verildi.

Sağlıklı yaşamın ve sağlıklı beslenmenin bilincinin küçük yaşlardan edinilmesi ve küçüklerimizin sağlıklarını korumaları için yapması gerekenleri erken yaşlarda öğrenmeleri amacıyla yapılan seminer; Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Zehra BAŞHAN ve Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Miniklerimizin sağlıkları ilgili verilen seminerde, el ve diş bakımı, sağlıklı beslenme ve mikroplar hakkında miniklerimize deneyler eşliğinde bilgiler verildi.

Miniklerimiz açısından çok verimli geçen programa; Durağan İlçe Müftüsü Sayın Ali Mustafa YILDIRIM da katılım sağladı.